Roc

Vaig conèixer a la Núria Mompín i les seves teràpies, concretament l’artteràpia, enmig de la meva convalescència, i va esdevenir un fet importantíssim.

Jo estava en ple procés d’administració de quimioteràpia per tal d’aconseguir minimitzar els efectes i l’expansió d’un tumor al Colon que m’havien detectat i posteriorment extret mitjançant cirurgia. Els efectes de la quimio sobre el meu cos eren devastadors, durs, dolorosos i de mica en mica el meu estat anímic, s’anava deteriorant i l’equilibri emocional es complicava cada dia que passava.

La seva teràpia va aconseguir aïllar-me, encara que fos només per unes hores, d’aquell món meu de dolor i malestar, va aconseguir homogeneïtzar un grup de varies persones al voltant de les connexions setmanals que teníem amb ella per portar a terme l’artteràpia. Les sessions eren com un escapament, una bombolla, unes hores setmanals anhelades, esperades i gaudides, i la seva aportació terapèutica va ser capdal per coordinar i aconseguir que totes aquelles persones fruíssim d’aquells moments, que ens deixéssim anar, i que si més no per uns moments, ens sentíssim alliberats tant del dolor físic com de la desorientació mental que arrossegàvem.

Moltes gràcies Núria per la teva tasca en front del grup i et desitjo tota la sort del mon en aquesta teva nova singladura.

Una abraçada ben cordial